Search

O cafenea la parter

Updated: Sep 23, 2020

Ama Café functioneaza la parterul Cubic Center de la mijlocul anului 2018.


Oamenii se simt bine in cladirea aceasta.

Imi place foarte mult faptul ca suntem intr-o locatie linistita, mai departe de vuietul orasului si de traficul urban. Ne simtim foarte bine si asteptam si alte companii care sa vina in cladire!

Oamenii cu care interactionam sunt deosebiti. E clar ca toti se simt bine aici si asta conteaza.

Traficul este destul de mare dar de fapt nu cred ca exista vreo zona in Bucuresti in care traficul sa nu fie o problema!

Cladirea in sine este foarte speciala: beneficiem de un spatiu foarte larg si bine gandit, foarte primitor. Dupa amiaza, cand soarele trece pe cealalta parte, angajatii cladirii stau linistiti pe terasa. E foarte placut.


Mihai Nita, manager AMA Cafe

Preturile de inchiriere sunt foarte bune!

Administratorii cladirii sunt niste oameni cu care poti sa stai de vorba si care rezolva orice problema apare. Iar chiriile spatiului sunt absolut decente! Nu vreau sa spun cuvantul “ieftin” dar pretul pe metru patrat este mai mic decat al altor zone cu cladiri de birouri.

Este adevarat ca aceasta cladire nu are acces direct la metrou. Acesta nu este insa un mare dezavantaj, pentru ca jumatate din angajati vin cu masinile personale iar cealalata jumatate poate folosi microbuzele puse la dispozitie de administratorii cladirii, care duc gratuit oamenii la metrou.

Aceste shuttle-uri merg pana la statia Pipera si inapoi. In orele de varf microbuzele merg din 10 in 10 minute, iar programul se respecta cu strictete.


Cunosc gusturile clientilor si comunicam foarte bine

Aici, noi personal ne simtim foarte apropiati, ne cunoastem toti clientii, comunicam foarte bine. Poate suna ca un cliseu, dar, da, ne simtim ca o mare familie. Ne vorbim de multe ori la persoana a doua singular, nu ne mai formalizam, pentru ca timpul petrecut impreuna a creat relatii foarte frumoase.

Multora dintre clienti le-am invatat gusturile, deja stim ce sa le pregatim, asa ca uneori nici nu mai comanda, pentru ca le oferim, fara prea multe cuvinte, ceea ce le place!

Zic eu ca oferim produse se calitate, servite repede – caci pauzele clientilor nu sunt foarte lungi. Abia astept sa se mute in Cubic Center si alte companii, ca sa ne putem reorganiza si noi atat ca oferta cat si ca spatiu.

Pot sa promit viitorilor chiriasi ca-i vom servi cu cea mai mare placere, ca in familie!


Un scurt interviu cu dl. Mihai Nita:

Contactati-ne pentru mai multe detalii

107 views0 comments

Recent Posts

See All