Etajul noua: ACROM
top of page
Search

Etajul noua: ACROM

Am pus mâna pe telefon si am sunat!

Directorul general ACROM, Alen Anghel, îsi aminteste foarte bine cum a luat decizia de a se muta la etajul 9 din Cubic Center: a pus mâna pe telefon si a sunat!



În trei saptamâni s-au mutat!

Apoi, totul a mers bine. În trei saptamâni s-au mutat.

Sediul ACROM este din categoria mare, are 960 de metri patrati. S-au mutat din noiembrie 2019 de undeva din zona. „În fiecare zi vedeam, pe geamul biroului meu, bannerul de pe Cubic Center. Si, pentru ca ne-am marit echipa si ne trebuia mai mult spatiu, am ales sa venim aici”. Îsi aminteste dl Anghel.

Amenajarea si compartimentarea spatiului

A fost destul de simplu de realizat pentru ca echipa de la Cubic Center le-a pus la dispozitie arhitectul cladirii. În primele zile, angajatii au început sa mute birourile dupa propriile criterii si preferinte. Ce s-a întâmplat apoi? Dupa doua saptamâni toate erau exact unde le pusese initial arhitectul!



Frica de mutat

Alen Anghel povesteste: „În topul fricilor ar trebui sa fie, pe lânga frica de avion sau cea de a vorbi în public, si frica de mutat! Este mereu un chin, este complicat si complex. Si ia mult timp. Nu a fost cazul de data asta. Am avut sprijin real din partea reprezentantilor cladirii. Ne-au pus la dispozitie toate lifturile si intrarile, am folosit eficient parcarea. A mers chiar bine.”

Situatii speciale – camere cu temperatura scazuta

Spatiile sunt dotate cu utilitatile normale pentru o cladire de birouri. Dar, prin natura muncii lor, cei de la ACROM au nevoie de camere cu multe computere consumatoare de curent electric si cu temperatura scazuta.

„Am gasit toata întelegerea si am fost ajutati sa realizam aceste spatii dedicate aparaturii. Totul se poate!”, îsi aminteste directorul general.

Probleme rezolvate prin sistemul ticketing

Sistemul propus de dezvoltatori pentru rezolvarea situatiilor care apar în cladire este simplu si eficient: cei care sesizeaza o problema tehnica sau de orice alta natura în cladire sau în spatiul închiriat, completeaza un formular pe platforma dedicata si cineva întotdeauna se ocupa si rezolva. Repede.



Iarna e ca vara. E bine!

Au petrecut si vara si iarna aici si nu au fost probleme. Iarna a fost placut in cladire iar vara a functionat foarte bine sistemul de aer conditionat. Au mai aparut probleme si situatii. Dar atitudinea este mereu “se rezolva”.

Shuttle bus de la si catre metrou

Transportul angajatilor poate parea o probleme. Nu este! Exista niste shuttle-uri elegante care pleaca spre metrou si înapoi din 15 in 15 minute, sau mai repede in momentele de vârf.

As iesi la cafea oricând cu reprezentantii Cubic Center

Despre relatia cu reprezentantii cladirii, Alen Anghel spune: „Ne stim, dar nu ne-am împrietenit. Nu avem timp pentru asta, caci, slava Domnului, avem treaba. Dar atitudinea lor este cea care mi-a placut de la început. As iesi cu placere, oricând, cu ei la o cafea!”, conchide zâmbind directorul ACROM.



370 views0 comments

Recent Posts

See All

Contacteaza-ne

Iti multumim pentru mesaj!

bottom of page